Fórum - Žebrák

Pro přispívání musíte být přihlášen ke svému uživatelskému účtu.
  • Budeme mít členskou schůzi.....24.10.2018

Napsal: Předseda ZO 12. 10. 2018, 13:21

Zdravím všechny. Budeme mít členskou schůzi a jeden z důležitých bodů bude, že budeme navrhovat a dohadovat se až hádat o návrhu pro kolektivní vyjednávání na rok 2019. To je ovšem to dobré!!! To znamená že je o to dění v našem závodě zájem, že nám zaleží na tom "co bude". A doufám, že nakonec z toho bude rozumný návrh, který budeme před vedením obhajovat. Ovšem!!!! a to je nutno říct!!! to není o zájmu 10 lidí!!!! To je, případně mělo být o zájmu většiny zaměstnanců, minimálně však odborářů. Takže kdo můžete, obětujte 2 hodiny svého času a přijdte. Váš názor a váš hlas je důležitý !!!!!

PS 1: koukněte se na fórum Rakovníku: na komentář předsedy - je to smutné a nezájem rovná se prohra.
    PS 2: koukněte se na fórum Humpolce: rozhodně nebudu kritizovat kolegy z Humpolce, ale přijít na schůzi
    jen když je zábava a 500,- ? !!! No.....nechám každému na posouzení. Opakuji , nekritizuji !!!
    PS 3: budu rád, když se budete zajímat a dostavíte se na tu naši schůzi. Sice nebude zábava a 500,- ale o
    hladu taky nezůstanete.

Díky

• Nové fórum - pouze pro registrované členy

Napsal: Předseda ZO 30. 5. 2018, 12:25

Každý člen ZO OS KOVO Valeo Žebrák může požádat o přístupové heslo u předsedy ZO.