Nově - Fantasy Golf + Mini ZOO Plasy - Rakovník

Nově jsme připravili - FANTASY GOLF PLASY s mini ZOO

Fantasy golf Plasy, je koncipován jako cesta kolem světa. Můžete si tu zahrát adventure golf, projít se devíti zeměmi všech světových kontinentů a podívat se do několika časových období. Říkáme, že hřiště s osmnácti jamkami je zde „tři v jednom“ - adventure golf, fauna a flóra. Snažíme se, aby ve všech zemích byla fauna a flóra, která tam patří. Stejně tak i stylová hudba odpovídající místním tradicím.

Vedle Zoo a golfu je stylový Lovecký restaurant, kde se můžete občerstvita pokud bude chtít zůstat déle, můžete přespat v penzionu Rudolf II.

Pokud vám po golfu a ZOO zbude čas, navštivte nedaleké Centrum stavitelského dědictví Národního technického muzea.

Při cestě do muzea můžete zajít do Knížecího pivovaru. Pivovarský šenk nabízí stylové posezení v nekuřáckém prostoru s unikátním pohledem na pivovarské varny.

Klášter Plasy - první cisterciácký panovnický klášter v Čechách.

Hlavní prohlídkový okruh zavede návštěvníky do budovy samotného konventu, obytné budovy mnichů, která pochází z dob vrcholného baroka. Historie kláštera je doprovázena informacemi o nezvyklém "vodním" řešení základů budovy a vodním a vzdušném systému samotném.

Roku 1785 byl tento největší a nejvýznamnější český cisterciácký klášter zrušen, aby se o čtyřicet let později stal rezidencí kancléře Metternicha a jeho rodiny, kteří si zde zřídili rodovou hrobku, viz odkaz dole.

Více informací o výše uvedených nabídkách:

www.fantasy-golf.czwww.zooplasy.cz,  www.rudolf-ll.cz,  www.pivovarplasy.cz,           muzeum-plasy.czwww.klaster-plasy.cz