VOLBY DO VÝBORU A DOZORČÍ A REVIZNÍ KOMISE ZÁKLADNÍ ORGANIZACE - Rakovník

NÁVR KANDIDÁTŮ PRO VOLBY 2021 – 2025, DO ZO VALEO RAKOVNÍK

Vzhledem k mimořádné situaci (COVID19), můžeme část volebního procesu, návrh kandidátů do VZO a DaRk, provést elektronicky, pomocí e-mailu.

V příloze naleznete Volební řád (prosím přečíst) a Návrhový lístek, do kterého napíšete jména kandidátů, dle článku 5 Volebního řádu. Kandidátem může být jen člen naší ZO, který splňuje podmínku dle odst. 2 volebního řádu. Z návrhu budou vybráni kandidáti s nejvyšším počtem hlasů a ti postoupí do voleb.

Do voleb Základní organizace také postupuje stávající Výbor ZO ve složení:  Bidrman Luboš, Budínská Libuše, Gajdoš Jaroslav (CDA), Hrouda Marián (THS), Kopecká Lucie za Valeo Praha.

Dozorčí a Revizní komise ZO ve složení: Pavlík Alois, Kolbeková Hana, Růžičková Marie.

Návrhový lístek můžete vyplnit a poslat zpět e-mailem, nebo vyplnit vytisknout a vložit do schránky, která bude umístěna pro THS (Rak1) na recepci,        pro CDA (Rak2) na odpočinkové zóně, nejpozději do 25.5.2021

Volby do ZO se budou konat: 3.6., 4.6. a 7.6., 8.6. 2021, pro THS v zasedací místnosti PRAHA a pro CDA v testovací - školící místnosti, v časech 9:00 – 10:00 a 13:00 – 15:00, souběžně s volbami bude vyplacen mimořádný příspěvek na dovolenou.